Ajda Pekkan'ın ilginç dansı sosyal medyayı ikiye böldü

Kuruçeşme'de Ajda Pekkan fırtınası esti. Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan dün akşam Kuruçeşme Açıkhava'da sevenleriyle bir araya geldi. Bir ara kendini müziğin ritmine kaptıran Ajda Pekkan sahnede kurtlarını döktü. Ünlü şarkıcının ilginç dansı ise sosyal medyada gündem oldu. Dans görüntüleri kısa sürede olay oldu.

76 yaşındaki şarkıcı Ajda Pekkan, dün akşam Kuruçeşme'de konser verdi. Sahne performansı, kıyafetleri ve bitmeyen enerjiyisiyle kendine hayran bırakan Ajda Pekkan dansıyla sosyal medyada gündem oldu. Kırmızılar içinde sahneye çıkan ünlü şarkıcının dansı çok konuşuldu. 

DANS ETTİĞİ ANLAR SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Konser mataronuna hız kesmeden devam eden Pekkan, müziğin ritmine kapılıp adete kendinden geçti.  Süperstar, sahnede hem coştu hem de hayranlarını coşturdu. Kendine has dansıyla adından söz ettiren Ajda Pekkan'ın ilginç dansı sosyal medyada paylaşıldı.


Ajda Pekkan'ın dansını beğenenler kadar eleştirenler de oldu. Sosyal medya kullanıcıları Pekkan'ın dansına yorum yağdırdı.

İşte sosyal medyada Ajda Pekkan'ın dansına gelen yorumlardan bazıları...

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber