Ajda Pekkan'dan kötü haber

Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan sevenlerini korkuttu. 76 yaşındaki sanatçının evinde düştüğü ve kalça kemiğini kırdığı, apar topar ameliyata alındığı ortaya çıktı. Ajda Pekkan'ın menajeri Oğuz Arınmış konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı ve Süperstar'ın bu ay içinde vereceği tüm konserlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden 76 yaşındaki pop şarkıcısı Ajda Pekkan'a nazar değdi. Ajda Pekkan'ın sağlık durumuyla ilgili menajeri tarafından yapılan bir açıklama sevenlerini üzdü.

EVİNDE DÜŞME SONUCU KALÇA KEMİĞİNİ KIRDI


Ajda Pekkan sabah saatlerinde evinde düşmesi sonucu kalça kemiğini kırdı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Ajda Pekkan acil olarak ameliyata alındı. Konu ile ilgili ünlü sanatçının sosyal medya sayfasından açıklama yapan menajeri Oğuz Arınmış, Ajda Pekkan'ın bu ay vereceği konserlerinin iptal olduğunu da söyledi. Arınmış'ın bu paylaşımına Pekkan'ın takipçilerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.


İşte Ajda Pekkan'ın sağlık durumuyla ilgili menajeri tarafından yapılan o açıklama:

''Bilgilendirme...

Sayın Ajda Pekkan'ın sabaha karşı evinde düşmesi sonucunda kalça kemiğinde oluşan çatlak neticesinde ameliyata alınmış olup, Kasım ayı konserlerimizi üzülerek iptal ettiğimizi belirtmek isterim.

Oğuz Arınmış
Menajeri''

Yine İzmir yine taksiciye darp! Saldırının silahı: Kaldırım taşı! Slovakya Başbakanı'na suikastte bulunan saldırganın kimliği şoke etti! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!
Sonraki Haber