Ajda Pekkan renkli makyajıyla görenleri şaşırttı

Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan, önceki gün İstiklal Caddesi'ndeki bir iş hanından çıkarken objektiflere takıldı. Asrın felaketi olarak nitelendirilen yıkıcı depremlerle ilgili "Çok üzgünüm, milletimizin başı sağ olsun" açıklamasında bulunan Pekkan, hayranlarının pek alışık olmadığı rengârenk makyajıyla dikkat çekti.

Evinde geçirdiği kaza nedeniyle kalça kemiği kırılan ve ameliyat masasına yatan Ajda Pekkan bir süre önce sahnelere geri dönmüştü... Eski sağlığına kavuşan ve 1.5 ay sonra sahneye çıkan Ajda Pekkan, yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta konser vermişti. Ajda Pekken önceki akşam İstanbul sokaklarında görüntülendi. Şarkıcının yüzündeki makyaj ise dikkat çekti. Fazla renkli bir makyaj tercih eden Pekkan bu görüntüsüyle adından söz ettirdi.

Tükenmişlik sendromu nedir? Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Uçakta korku dolu anlar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024!