Aile ve Sosyal Hizmetlet Bakanlığı'nın KPSS'siz memur alımı başladı! SYDV KPSS'siz memur alım şartları neler, başvuru nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), 11 farklı şehirde personel / memur alımları yapacak. Yardımcı Hizmetli, Şoför, Muhasebeci, Büro Görevlisi, Koordinatör, Temizlik Görevlisi, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Eğitici Personel, Evde Hasta - Yaşlı Bakım ve Temizliği Elemanı gibi çeşitli kadrolarda alımlar gerçekleştirilecektir. Başvurular hem KPSS puanına göre hem de KPSS'siz olarak yapılabilmektedir. Peki, SYDV KPSS'siz memur alım şartları neler?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'nin sosyal refahını ve yardımlaşma kültürünü güçlendirmek için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşan bakanlık, farklı alanlarda yürüttüğü projeler ve hizmetlerle toplumun yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Son olarak sosyal yardım yerine iş imkanıyla gündeme gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, KPSS'siz ve KPSS'li memur alımını başlattığını duyurdu. Peki, SYDV KPSS'siz memur alım şartları neler, başvuru nasıl yapılır?

SYDV Personel / Memur alımı başvurusu nasıl yapılır?

Aile Bakanlığı SYDV personel / memur alımı ilanları, İŞKUR'un Kurum Dışı Kamu İşçi İlanları kısmında yayınlanmıştır. Başvurular, ilgili vakıflara şahsen yapılacaktır. Başvurular için belirli bir son başvuru tarihi mevcuttur ve adaylar bu tarihe kadar başvurularını tamamlamalıdır.

SYDV Personel alımı kadroları

Aşağıda, farklı şehirlerde açık olan kadrolar ve başvuru şartları verilmiştir:

Bingöl Karlıova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı:

KPSS Şartı: Yok

Kontenjan: 1 Yardımcı Hizmetli

Son Başvuru Tarihi: 10.08.2023

Kayseri Kocasinan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı:

KPSS Şartı: Yok

Kontenjan: 2 Temizlik Görevlisi (Yaşlı kişisel bakım, banyo, vücut temizliği, kıyafet onarım, genel ev temizliği, çamaşır, halı, perde ve bulaşık yıkama, ütü yapma işleri)

Son Başvuru Tarihi: 07.08.2023

Gaziantep Şehitkamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı:

KPSS Şartı: KPSS 60

Kontenjan: 3 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

Son Başvuru Tarihi: 07.08.2023

Kocaeli Gebze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı:

KPSS Şartı: KPSS 60

Kontenjan: 1 Eğitici, 1 Koordinatör

Son Başvuru Tarihi: 10.08.2023

Sivas Kangal Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı:

KPSS Şartı: Yok

Kontenjan: 1 Şoför

Son Başvuru Tarihi: 08.08.2023

Samsun Tekkeköy Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı:

KPSS Şartı: KPSS 60

Kontenjan: 1 Muhasebeci

Son Başvuru Tarihi: 11.08.2023

SYDV memur başvuru şartları neler?

Başvuruda bulunacak adayların, ilanlarda belirtilen başvuru şartlarını yerine getirmeleri gerekmektedir. Başvuru yapılacak kadrolar ve şartlar ilanlarda ayrıntılı olarak belirtilmiştir. Adayların belirtilen son başvuru tarihine kadar başvurularını tamamlamaları önemlidir.

Buraya tıklayarak Aile Bakanlığı SYDV personel / memur alımları için İŞKUR'un ilgili bölümlerinden ilanlara ulaşabilir, başvuru şartlarını inceleyebilir ve başvurularınızı tamamlayabilirsiniz. 

YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? EMNİYETTE ’KÖZ’ÜN GÖLGESİ Mİ VAR? Irkçı site yöneticisi Mısırlı apartman sakinini darp etti! Avrasya Tüneli'ne zam geldi!
Sonraki Haber