Aile dizisinin Devin'i Serenay Sarıkaya'nın ''Benim Dünyam'' performansı gündem oldu!

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi, dün akşam 29. bölümüyle ekranlara geldi. Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, Orhan Gencebay'ın seslendirdiği ''Benim Dünyam'' şarkısını söyleyerek herkesi büyüledi.

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Show TV'de ekrana gelen Aile dizisinin 29. bölümünde Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya seslendirdiği şarkıyla alkış topladı.

YETENEĞİ ALKIŞ TOPLADI! SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Dizide Devin'in kız kardeşi Yağmur'un düğünü oldu. Düğünde Orhan Gencebay ve Ebru Gündeş gibi usta seslerden dinlediğimiz "Benim Dünyam" şarkısını seslendiren Serenay Sarıkaya, yeteneğiyle bir kez daha ağızları açık bıraktı. Sosyal medyada gündem olan anlara yorum yağdı. "Büyüleyici bir performans", "Serenay Sarıkaya hep şarkı söylesin", "Sesiyle resmen büyüledi" gibi yorumlar yapıldı.

İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara Emniyeti açıklaması! Gaziantep'te kazanan çıkmadı, puanlar paylaşıldı! Netanyahu: Gazze'ye saldırıları sonlandırma talebini kabul etmeyeceğiz
Sonraki Haber