Ahmet Nur Çebi kongreye Şenol Güneş istifaya gidiyor! Beşiktaş'ta bir dönem sona eriyor

Süper Lig'in 3.hafta erteleme maçında en az 7 eksiği bulunan Adana Demirspor karşısında tel tel dökülen ve sahada 4-2'lik mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş'ta hem Şenol Güneş hem de sahada oynayan futbolcuların performansları sınıfta kalırken, 90 dakikanın ardından Erman Toroğlu'nun Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş hakkında ortaya attığı iddia camiada bomba etkisi yarattı.

Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Ertaç Özbir, Shahrudin Muhammedaliyev, Mario Balotelli, Pape Cisse, Edouard Michut, Arber Zeneli, Florent Shehu gibi oyuncularından yoksun olan Adana Demirspor karşısında 4-2'lik ağır bir mağlubiyet yaşayan Beşiktaş'ta istifa sesleri yükselirken, 90 dakikanın ardından Erman Toroğlu ve Ender Bilgin'in Ahmet Nur Çebi-Şenol Güneş hakkında sarfettiği sözler camiada bir hayli dikkat çekti.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri