Ahmet Nur Çebi - Burak Yılmaz görüşmesinde karar belli oldu

Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz, Antalyaspor mağlubiyeti sonrası çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Burak yılmaz açıklamasının sonunda Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşme yapıp yola devam edip etmeyeceğini belirleyeceğini söylemişti. Görüşme gerçekleşti ve karar çıktı.

Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz, Başkan Ahmet Nur Çebi'den bir isteğinin olacağını, bu isteğinin kabul edilmemesi durumunda ise Beşiktaş'a veda edeceğini ifade etmişti.

"BAŞKANLA KONUŞACAĞIM" DEMİŞTİ

"Burada hoca olmak isteyen sevgili büyüklerimiz var" diyen Yılmaz, "Bazı abilerimiz kanal kanal dolaşıyor. Bunları duyuyorum, izlemiyorum, etkilenmemeye çalışıyorum. Şimdi başkanımla konuşacağım. Eğer ben 3 Aralık'a, 4 Aralık'a kadar devam edeceksem, benim küçük bir isteklerim olacak. Ama olmayacaksa, ben yarın Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür edeceğim ve ayrılacağım. Bunu da söylüyorum. Benim hiç kimseden bir beklentim yok. Ama ben sabah, akşam burada çalışıyorum." demişti.

GÖRÜŞMEDEN AYRILIK ÇIKMADI

Fanatik'in haberine göre; Burak Yılmaz bugün Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi. Yapılan görüşmeden ayrılık kararı çıkmadı.

Dolarda düşüş hızlandı! İşte 16 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Çılgın Sayısal Loto sonuçları 18 Mayıs 2024! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi!
Sonraki Haber