Ahmet Mümtaz Taylan'dan kötü haber! Ameliyat olacak

Kariyer hayatı boyunca pek çok dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda yer alan 57 yaşındaki oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan sevenlerini korkuttu. Anjiyo yapılan Ahmet Mümtaz Taylan’ın pazar günü hastaneye yatacağı öğrenildi. İşte detaylar...

Bir Zamanlar Anadolu'da, Kelebeğin Rüyası, Organize İşler Sazan Sarmalı, Yılan Hikayesi, Behzat Ç., Aziz gibi yapımlarda rol alan ve Leyla ile Mecnun dizisindeki "İskender" rolüyle beğeni toplayan Ahmet Mümtaz Taylan'dan kötü haber geldi. Ahmet Mümtaz Taylan'ın sağlık sorunları yaşadığı ve yarın hastaneye yatacağı, pazartesi günü ise önemli bir ameliyat geçireceği öğrenildi.

ANJİYO OLDU


Birsen Altunuaş'ın haberine göre; 57 yaşındaki oyuncu nefes alıp verirken yaşadığı sıkıntıdan dolayı kontrole gitti ve anjiyo yaptırdı. Doktor usta oyuncuya kalp damarlarının tıkandığını açıkladı ve acil bypass önerdi.

OPERASYON GEÇİRECEK

Bu nedenle hafta sonu Koç Üniversitesi Hastanesi’ne yatacak olan oyuncu hafta başı ameliyata alınacak. Uzun süredir yönetmen Başak Sosyal’la beraberlik yaşayan oyuncunun en büyük destekçisi de sevgilisi.

Süper Loto sonuçları 2 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? İşçi servisi aydınlatma direğine çarpıp devrildi! 13 yaralı var... KORKUNÇ KAZA! YOLCU OTOBÜSÜ ŞARAMPOLE YUVARLANDI
Sonraki Haber