Hocaların hocası Ahmet Keskinkılıç hayata gözlerini yumdu

Galatasaray’da bugün hayatını kaybeden, sarı-kırmızılı ekibin tarihinde önemli izler bırakan, birçok oyuncunun keşfedilmesinde önemli rol oynayan teknik adam Ahmet Keskinkılıç için anma töreni düzenlendi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen törene; 2’nci Başkan Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim, teknik heyet, takım kaptanı Arda Turan, akademi oyuncuları ve tesis çalışanları katıldı.

Çok üzüntülü olduğunu belirten Galatasaray Kulübü 2’nci Başkanı Abdurrahim Albayrak, “Ahmet Keskinkılıç hocamla altyapı başkanlığım döneminden başlayan dostluğumuz var. Onun nasıl Galatasaray aşkıyla çalıştığını bilirim. Rahmetli Salih hocamla beraber sabahın erken saatlerinde Alibeyköy’e, Esenler’e, Kağıthane’ye gidip genç futbolcu kardeşlerimizi izlerdik. Mekanı cennet olsun. Galatasaray’a çok büyük hizmetleri var. Çok iyi bir Galatasaraylıydı. Çok değerli bir hocamızı kaybettik. Allah gani gani rahmet eylesin. Geriye kalanlara Allah sabırlar ihsan eylesin. Çok üzgün ve üzüntülüyüm. Gerçekten çok iyi bir insanı kaybettik”  ifadelerini kullandı. 

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem