Ahmet Hakan'dan Hazal Kaya açıklaması! Bu defa bakın neler söyledi...

Ahmet Hakan geçtiğimiz günlerde Hürriyet'teki köşesinde, 'Pera Palas’ta Gece Yarısı'nda Esra karakterini canlandıran Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefret ettiğini yazınca aralarında sanat camiasından ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişi tarafından tepki görmüştü. Gazeteci Ahmet Hakan bugünkü köşesinde ise "Ellerim yukarıda teslim oluyorum" başlıklı yazısıyla kendisine yönelik yapılan eleştirilere cevap verdi.

Gazeteci Ahmet Hakan, Hürriyet'teki köşesinde geçtiğimiz günlerde 'Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi' başlıklı bir yazı kaleme almış ve bu yazısıyla aralarında birçok oyuncu ve yönetmenin de bulunduğu sosyal medya kullanıcılarından tepki görmüştü.

Ahmet Hakan, Hazal Kaya için şu ifadeleri kullanmıştı:

''Çok aşırı bir zorlamayla doğal olmaya çalışıyor. Büyük oynayarak iyi oyuncu olacağını sanıyor. Gözlerine ve yüzüne ifade yüklemesini bilmiyor. Sahne ne olursa olsun hep şımarık kız çocuğu modunda. Hiç bitmeyen, hiç tükenmeyen bir yapmacıklık var oyunculuğunda.''

Hazal Kaya ise Ahmet Hakan'ın kendisi hakkındaki sert eleştirilerine ''Senin fikrinin ne önemi var vasat herif'' yazılı bir fotoğraf ile karşılık vermişti.




''HAZAL KAYA'YA LAF EDEN VASATTIR''

Ahmet Hakan, kaleme aldığı yeni yazısıyla, kendisine yönelik yapılan eleştirilere ve tepkilere yanıt verdi.


''Tamam abi tamam. Hazal Kaya, Meryl Streep ayarında bir metot oyuncusudur. Ona laf eden herkes vasattır, hatta vasatın altıdır.

Okey ablacığım okey. Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı dizi, muhteşem bir dizidir. Peaky Blinders ayarındadır. Özgündür. Paris’te Gece Yarısı’ndan arak değildir.

Kabul beyzadem kabul. Nefret, çok kötü bir duygudur. Kimseden nefret etmemek gerekir. Nefret, bize yakışmaz. İnsanlar el ele tutuşmalıdır. Hayat bayram olmalıdır.''

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber