Ahmet Hakan: Neden siyah tuvalet kâğıdının yerli ve millisi üretilmiyor?

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın 2018 yılında evlendiği ve iki çocuğunun annesi Aslıhan Doğan Turan'ın yurtdışından özel olarak getirttiği siyah tuvalet kağıtları sosyal medyada gündem oldu. 6 rulosu 400 lira olan siyah tuvalet kağıtlarıyla ilgili Hürriyet yazarı Ahmet Hakan köşesinde bir yazı kaleme aldı. Hakan, "Türkiye’de neden sadece beyaz tuvalet kâğıdı var, siyah tuvalet kâğıdı, çok iyi bir fikir değil mi?" dedi.

Gazeteci ve köşe yazarı Ahmet Hakan, futbolcu Arda Turan'ın siyaha düşkünlüğüyle bilinen eşi Aslıhan Doğan Turan'ın evindeki misafir tuvaletinde yurtdışından özel olarak getirttiği, 6 rulosu 400 lira olan siyah tuvalet kâğıdı kullanmasıyla ilgili bir yazı kaleme aldı.


"Türkiye’de neden sadece beyaz tuvalet kâğıdı var, siyah tuvalet kâğıdı, çok iyi bir fikir değil mi?" düşüncesini dile getirdi. Ahmet Hakan, Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan'ın yurtdışından özel olarak getirttiği siyah tuvalet kağıtlarının yerli ve milli olarak üretilmesini istedi. Hakan, yazısında 6 tanesinin 400 lira olduğu iddia edilen siyah tuvalet kağıdının iyi fikir olduğunu da ifade etti.

Hakan yazısında 'Neden siyah tuvalet kâğıdının yerli ve millisi üretilmiyor?' diye de sordu. İşte Ahmet Hakan'ın o yazısı...

“Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan, yurtdışından özel olarak siyah tuvalet kâğıdı getirtmiş.

Türkiye’de bulunmuyormuş bu ürün.

Yurtdışında ise 6 tanesi 4 yüz liradan satılıyormuş.

Millet, topa tutuyor Aslıhan Doğan’ı.

“Ne gerek var” diyerek detaylarda gizlenen zevklere düşmanlık edenler de var, “Millet bunca yoksulluk çekerken” diyerek popülizm yapanlar da.

Fakat işin bir de göz önünde bulundurulmayan şu yönleri yok mu:

Türkiye’de neden sadece beyaz tuvalet kâğıdı var?

Neden siyah tuvalet kâğıdının yerli ve millisi üretilmiyor?

Beyazını üretmekten daha mı pahalı siyahını üretmek?

 

Ayrıca siyah tuvalet kâğıdı, çok iyi bir fikir değil mi?"

Merkez Bankası'ndan Türk Lirası için miktarsal sıkılaştırma adımı Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklaması! Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı!
Sonraki Haber