Ahmet Hakan: Hepimiz Ahmet Necdet Sezer'e dönüştük

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in elektrik tasarrufu için yaptığı uygulamaları köşesinde paylaştı. Sezer'in israfı önlemek için köşkün lambalarını söndürme çabasıyla dalga geçildiğinden bahseden Ahmet Hakan, "Hepimiz evlerimizde fazladan yanan lambaları söndürmek için adeta birer Ahmet Necdet Sezer'e dönüştük" dedi.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in israf olmasın diye Çankaya Köşkü'nün lambalarını söndürdüğüne dair geçmişteki söylentileri köşesine taşıyarak elektrik faturalarını azaltmak için bulduğu formülü anlattı.

"SEZER'LE DALGA GEÇİLMİŞTİ"

İsrafı önlemek için Sezer'in köşkün lambalarını söndürme çabasıyla dalga geçildiğinden bahseden Ahmet Hakan, "Elektrik faturalarının kabarmasıyla birlikte hepimiz evlerimizde fazladan yanan lambaları söndürmek için adeta birer Ahmet Necdet Sezer'e dönüştük" dedi.

Ahmet Hakan, yazısının sonunda ise Ahmet Necdet Sezer'in intikamının fena olduğunu belirterek "Hey gidi Ahmet Necdet Sezer, hey! İntikamın çok acı oldu" sözleriyle ironi yaptı.

Tokat'taki deprem sonrası Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama Tokat'ta akşam vakti korkutan deprem! Diğer şehirlerden hissedildi 2. el otomobillerde en çok satılan marka modeller
Sonraki Haber