Ahmet Çakar: Hakemler Trabzonspor'dan intikam alıyor

Trabzonspor'un deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldığı maçın son dakikalarında Bordo-Mavililer aleyhine verilen penaltı ve Flavio'nun gördüğü kırmızı kart tartışma yarattı. Hakem yorumcusu Ahmet Çakar, maçın hakemi Fırat Aydınus'u sert bir dille eleştirdi.

Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Gaziantep FK-Trabzonspor maçında Bordo-Mavili ekibin hakem katliamına uğradığını yazdı. Tecrübeli hakem yorumcusu, 1-1 biten maçın hakemi Fırat Aydınus'un son dakikalarda ev sahibi lehine verdiği penaltı kararının skandal olduğunu yazdı. Çakar şu ifadeleri kullandı:

UTANMAZLIKTIR, ARSIZLIKTIR

"Hakemler Trabzonspor'dan intikamını alıyor. Bu işin arkasında kim var bilmiyorum. Federasyon mu MHK mi yoksa bu MHK'yi göreve getirmiş belli güçler mi? Bunun adı utanmazlıktır, arsızlıktır. Bir kulübü boğmaktır."

"İki hafta önce son dakikada sağ bek Serkan'ı boynundan çekip düşürüyor, VAR'dan tık yok. Gaziantepli oyuncu kendini yere atıyor bu sefer ne hikmetse VAR devreye girip Fırat'ı kenara çağırıyor. Ya Fırat sen bizi öküz mü eşek mi zannediyorsun. Bunun nesi penaltı?"

"İki oyuncu da hamle yapıyor. Ayaklar çarpışıyor. Bir penaltı uyduruyorsun.. Ardından Trabzonsporlu oyuncuyu ikinci sarı ile atıyorsun. Ama daha kenara giderken penaltı vermeyi kafana koymuş olmalısın ki Sumudica'yı da garnitür niyetine oyundan atıyorsun."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Edanur Gezer soruşturmasında, 4 İBB çalışanına gözaltı kararı! 1 Mayıs'ta polise saldıran 52 şüpheli hakkında tutuklama talebi! Adana Demir tek attı, İstanbul'da 3 puanı aldı!
Sonraki Haber