Ağrı'daki barınakta köpekler öldürülerek poşetlerle çöpe atıldı

Konya'daki hayvan barınağında dehşete düşüren görüntüler ortaya çıktıktan sonra tüm Türkiye ayağa kalkmıştı. Bu görüntülere bir yenisi de Ağrı'da eklendi. Ağrı Belediyesi Hayvan Bakımevi’nde kısırlaştırılmak üzere toplanan onlarca köpeğin öldürülerek çöpe atıldığı iddia edildi. Sosyal medyada gündem olan görüntüler yürekleri sızlattı

Türkiye’nin Konya’daki hayvan barınağında yaşanan dehşeti hafızalarda yerini korurken bir vahşet görüntüleri de Ağrı’dan geldi. İddiaya göre Ağrı Belediyesi Hayvan Bakımevi’nde kısırlaştırılmak için toplanılan onlarca sokak köpeğinin öldüğü ve bazılarının çöp poşetiyle olmak üzere çöplüğe atıldığı iddia edildi.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Vicdanları sızlatan vahşet görüntülerine isyan eden hayvanseverler Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Ağrı Belediyesini etiketleyerek paylaşımda bulundu.

Pati Koruyucuları Derneği ise sosyal medya hesabından olaya ilişkin görüntüleri “#AğrıdaKatliamVar” etiketiyle paylaşarak, “Ağrı sokaklarında köpek bulamadık. Bakın o köpekler nereden çıktı! Bu görüntüler az önce Paw Guards Doğu Ekspresi tarafından Ağrı Barınağı ve Çöplüğünde çekildi.” diyerek tepki gösterdi.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olayla ilgili Ağrı Belediyesi herhangi bir açıklama yapmadı.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber