Afyonkarahisar'da etkili olan şiddetli yağış ve doluda vatandaşlar mahsur kaldı

Afyonkarahisar'da saatlerinde başlayan sağanak yağış yerini şiddetli yağmur ve doluya bıraktı. Bazı vatandaşlar olay yerinde mahsur kalırken itfaiye, kepçe, greyder ve AFAD ekipleri ise mahsur kalan vatandaşları kısa süre içerisinde kurtardı.

This browser does not support the video element.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış ve dolu hayatı felç etti.

Kısa süre içerisinde ilçe genelini etkisi altına alan şiddetli yağış ve dolu nedeniyle ilçeye bağlı Organize Sanayi Bölgesi istikameti ve Efe Köyü giriş yolu sular altında kaldı.

Bazı vatandaşlar olay yerinde mahsur kalırken itfaiye, kepçe, greyder ve AFAD ekipleri ise mahsur kalan vatandaşları kısa süre içerisinde kurtardı. Kısa bir süre şiddetli yağış dolayısıyla Şuhut Afyonkarahisar yolu ulaşıma kapandı. Ekiplerin yoğun özverili çalışmaları sonucunda tekrar Şuhut Afyonkarahisar yolu ulaşıma açıldı. Şiddetli yağış ile beraber dolu yağışı sonrasında dolunun fındık büyüklüğünde olduğu görüldü.

İHA

Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı...