Afra Saraçoğlu aşkı yüzünden dostlukları bitmişti! Mert Ramazan Demir'den flaş Mert Yazıcıoğlu hamlesi

Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisi biten Afra Saraçoğlu, ilişkinin bitiş nedeni olarak gösterilen rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşamaya başladı. Yaşanan bu gelişmenin ardından üç ünlü ismin dostluğu tarih oldu. Mert Ramazan Demir ise Mert Yazıcıoğlu ile ilgili flaş bir hamle yaptı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu'nun 4 yıllık ilişkisi bir süre önce bitti. İlişkinin bitiş nedeni olarak Mert Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı olan ve şimdilerde Afra Saraçoğlu ile birlikte Yalı Çapkını dizisinden rol alan Mert Ramazan Demir gösterildi. Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile ayrıldıktan sonra Mert Ramazan Demir ile aşk yaşamaya başladı. Ünlü çift geçtiğimiz günlerde dudak dudağa görüntülendi. Mert Yazıcıoğlu ise şimdilerde oyuncu Dikan Çiçek Deniz ile aşk yaşıyor.

MERT RAMAZAN DEMİR'DEN FLAŞ HAMLE!

Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu'nun birlikte olduğu dönemde Mert Ramazan Demir, Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun yedikleri içtikleri ayrı gitmiyordu. Saraçoğlu ile Yazıcıoğlu'nun biten aşkının ardından ünlü isimlerin dostluklarıda bitti. Mert Ramazan Demir ise sosyal medya hesabından dikkat çeken bir hamle yaptı.

Eski arkadaşının sevgilisi ile aşk yaşamaya başlayan Mert Ramazan Demir, profilinde hala duran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ile birlikte çektirdikleri fotoğrafı sildi.

İşte Mert Ramazan Demir'in sildiği o kare...

'GAZİANTEPSPOR ÇOK İYİ, KESİN KÜME DÜŞER!' Deprem bölgesinde hava nasıl olacak? Şeriat ile ilgili paylaşımı olay olan Feyza Altun’a 9 ay hapis cezası
Sonraki Haber