Adriana Lima doğum yaptı... Bebeğine verdiği ilginç isim herkesi şaşırttı

Geçmiş dönemde Türk yazar Metin Hara ve iş insanı Emir Uyar ile aşk yaşayan dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima anne oldu. "Victoria's Secret" podyumuna en uzun süre çıkan modellerden biri olarak tarihe geçen 40 yaşındaki Lima, film yapımcısı erkek arkadaşı Andre Lemmers'dan olan bebeğini dünyaya getirdi. Ünlü model oğluna 'Cyan Lima Lemmers' adını verdi.


BEBEKLERİ ERKEK OLDU

2014 yılında boşandığı eski eşi Marco Jaric ile evliliğinden Valentina ve Sienna adında iki kızı bulunan Adriana Lima üçüncü kez anne oldu. 40 yaşındaki dünyaca ünlü model Adriana Lima aynı yaştaki yapımcı sevgilisi Andre Lemmers'den olan bebeğini dünyaya getirdi. Yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan model, bir erkek bebeğinin dünyaya geldiğini belirterek oğluna verdiği ismi de açıkladı.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem