Adnan Oktar örgütü hapisten yönetiyor

Kurduğu suç örgütüne ilişkin yürütülen davada bin 75 yıl hapse çarptırılan Adnan Oktar'ın örgütü hapisten yönettiği iddia edildi. İddianın sahibi ise ihbar ve itiraflarıyla Adnan Oktar yapılanmasını çökerten isimlerden Özkan Mamati. Dışarıda 4 kişilik bir konsey kurulduğunu ileri süren Mamati, "Oktar, örgütü cezaevinden yönetmeye devam ediyor." dedi...

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü davasının 11 Ocak'ta görülen karar duruşmasında İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, Oktar ile birlikte 14 elebaşını toplamda 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırmıştı.

İhbar ve itiraflarıyla Adnan Oktar yapılanmasını çökerten isimler arasında olan Özkan Mamati, örgütün yeni yapılanmasına ilişkin çok özel bilgiler verdi.

Örgütün hâlâ faaliyetlerini sürdürdüğünü ileri süren Mamati, Adnan Oktar'ın cezaevine girdikten sonra örgütün kimler tarafından, nasıl yönetildiğini ve işleyişini anlattı.

İşte Mamati'nin Sabah'a yaptığı o çok özel açıklamalar:

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı!