Nedim Şener'den çarpıcı sözler: 15 Temmuz öncesi uyardım, yine uyarıyorum!

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, Ukrayna'daki savaşın Balkanlar'a taşınacağına ilişkin Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'in çarpıcı sözlerini, ABD’nin Ukrayna üzerinden Rusya planı ve Türkiye’nin pozisyonu ile Adnan Oktar davasında İstinaf Mahkemesi’nin tartışılan tahliye kararını konuştu.ararını konuştu.

"ABD'NİN ÇİN GİBİ BİR DEVİ TEHDİT ETMESİ, TÜRKİYE'Yİ DE PAS GEÇMEYECEĞİNİN GÖSTERGESİ"

Nedim Şener, "ABD, Rusya'nın hareket alanını, imkan ve kabiliyetlerini daraltmaya çalışıyor. Sadece askeri ve teknolojik gücünü bırakmayı planlıyor. Türkiye çok dengeli bir politika izliyor. Ancak ABD’nin Çin gibi bir devi tehdit etmesi, Türkiye’yi de pas geçmeyeceğinin göstergesi. Hazırlıklı olmalıyız.

"ADALET BAKANLIĞI'NA ÇAĞRI YAPIYORUM; BU YARGILAMANIN KENDİSİ DE İNCELENMELİ"

Çok ilginç, çok rahatsız edici bir karar. Bu karar yayınlanmadan önce muhataplarının eline geçiyor. Adalet Bakanlığı’na çağrı yapıyorum; bu yargılamanın kendisi de incelenmeli. Mağdurlar korku içinde. Yargılamayı yapan mahkeme inanılmaz cezalar veriyor, İstinaf bunu bozuyor. Hadi gelin bana bunu anlatın! 15 Temmuz öncesi uyardım, yine uyarıyorum. Çok büyük şaşkınlık içindeyim. Adalet Bakanlığı bu konuda ne yapar merak ediyorum. Bu sessizlik niye? Neyin hesabı yapılıyor gerçekten anlamıyorum. Bir yanda yapılan işler var, diğer yanda da yapılan bu işleri berbat eden bir sistem, bir yapı ortaya çıkabiliyor. Neyin hesabını yapıyorsunuz? Gencecik insanlar bana mesajlar atıyor. Aileleriyle birlikte nelere maruz kaldıklarını anlatıyorlar. Söylemeye dilim varmaz. Bu ülke gerçekten çok tehlikeli yerlere götürülüyor." ifadelerini kullandı.

"GELECEK YIL GIDA FİYATLARI ÇOK DAHA SIKINTILI NOKTALARA TAŞINACAK"

Mete Yarar, "Ekonomik olarak olumsuz etkiler henüz başlamadı. Gelecek yıl gıda fiyatları çok daha sıkıntılı noktalara taşınacak. Türkiye tarımla ilgili yeni bir politika hazırlamalı." şeklinde konuştu.

“Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?