Müge Anlı'da şoke eden olay! Kuyuda iç çamaşırı ile....

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün Adem Kara cinayetinin üzerindeki sır perdesi aralanmaya çalışılıyor. Trabzon'da meydana gelen olayda, yalnızca amca oğulları ve kendi evinin bulunduğu özel bir bölgede, üzerinde sadece iç çamaşırıyla kuyuda ölü bulunan Adem Kara'yı kimin öldürdüğü araştırılıyor. En büyük şüpheli ise Adem Kara'nın öz kuzeni, amcasının oğlu Hakan Kara... Müge Anlı'nın bugünkü bölümünde kan donduran cinayetin itirafları oldukça ilginç...

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı, cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor. Bugünkü bölümün konusu, öldürülerek yalnızca yakın aile bireylerinin bildiği bir kuyuya cesedi atılarak faili meçhul bir cinayetin kurbanı olan Adem Kara.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!