Adblock Nasıl Kapatılır?

Adblock nasıl kapatılır birçok kişi araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Adblock nedir, nasıl kapatılır? Reklam engelleyici ne işe yarar? Merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Adblock’u kapatmak için uzantı kaldırmak gerekir. Reklam engelleyici kullanan kişiler reklam engelleyiciyi kaldırmak istedikleri takdirde uzantı simgesinden işlem yapabilmektedir. Bu bölümde yer alan tüm içeriklerden uzantıya dair hangi işlemin yapılacağı kolaylıkla tercih edilir ve işlem yapılır. Reklam engelleyicinin kapatılması için kullanılan aşamalar çoğunlukla benzerlik gösterir. Ancak telefon ya da tablet gibi cihazlar için farklı yöntemler ile karşılaşılması mümkündür. Reklam engelleyiciyi kapatmak için uzantılar üzerinden ya da program üzerinden işlem yapmak gerekir.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!