İlber Ortaylı’dan Adana için ‘’sebze cenneti’’ yorumu geldi

6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali, lezzet tutkunlarını bir araya getirdi. Festivalde konuşan İlber Ortaylı, ‘’Adana mutfağı denince akla ilk olarak kebap geliyor. Halbuki burası bir sebze cennetidir.” dedi. Ortaylı, doğal yağlar, çeşit çeşit otlar ve sebzelerle yapılan yemeklerin yenilmesini önerdi.

 Adana Valiliği’nin öncülüğünde Adana Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, odalar ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği ve sinerjisi ile bu sene 6. kez gerçekleştirilen Adana Lezzet Festivali, ziyaretçi akınına uğradı. Dopdolu bir programla ziyaretçilerinin karşısına çıkan lezzet festivalinde yemek stantları olduğu kadar organize edilen panel ve konferanslar da yoğun ilgi gördü.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"