Adalet Bakanlığı’nda devir teslim töreni: Bozdağ, görevi Gül’den devraldı

Adalet Bakanlığına atanan Bekir Bozdağ, görevi Abdulhamit Gül'den devraldı. Bekir Bozdağ, "Rehberimiz hukuk olacaktır. Kanunlara bağlı bir biçimde vazifemizi yerine getireceğiz. Cumhurbaşkanımızın adalet politikalarını hayata geçirmek için büyük bir çabayı ortaya koyacağız." ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanlığına atanan Bekir Bozdağ, görevi Abdulhamit Gül'den devraldı. Burada bir konuşma yapan Bekir Bozdağ, "Bugün bir nöbet değişimi yapıyoruz. Ben daha önce, Adalet Bakanlığı görevini Abdulhamit Gül bakanımıza sevinçle emanet etmiştim. Şimdi değerli bakanım aynı emaneti yeniden bize devretmektedir." ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK BİR ÇABA ORTAYA KOYACAĞIZ"

Bekir Bozdağ, "Rehberimiz hukuk olacaktır. Kanunlara bağlı bir biçimde vazifemizi yerine getireceğiz. Cumhurbaşkanımızın adalet politikalarını hayata geçirmek için büyük bir çabayı ortaya koyacağız." dedi.

Abdulhamit Gül ise "Bize desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza ve çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız Bozdağ'a da başarılar diliyorum" dedi.

Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir! Gürcistan'da 10 binlerce kişi sokakta! AB içi yeni tasarı!
Sonraki Haber