Adalet Bakanı Gül: HSK, Elmalı davası için inceleme başlattı

Elmalı'da 2 çocuğa cinsel istismar uyguladığı gerekçesiyle yargılanan anne ve üvey babanın tahliye edilmesine tüm ülkede tepkiler yağdı. Sosyal medyadan açıklama yapan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Süreci yakından ve dikkatle takip ediyor, sürecin hassasiyetine uygun her türlü tedbiri alıyoruz. HSK da konu hakkında inceleme başlattı."" dedi.

Elmalı'da 2 çocuğa cinsel istismar uyguladığı gerekçesiyle yargılanan anne ve üvey babanın tahliye edilmesi ülke çapında infial yaratmıştı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Elmalı Davası ile ilgili açıklama yaptı.

Yargı sürecinin devam ettiğini ve HSK tarafından inceleme başlatıldığını belirten Bakan Gül, "Çocuklarımızın cinsel istismarına hiç kimse, hiçbir şekilde müsamaha göstermez; gösteremez." dedi.

Gül şu açıklamayı yaptı: "Çocuklarımızın cinsel istismarına hiç kimse, hiçbir şekilde müsamaha göstermez; gösteremez. Yargı süreci devam ediyor. Süreci yakından ve dikkatle takip ediyor, sürecin hassasiyetine uygun her türlü tedbiri alıyoruz. HSK da konu hakkında inceleme başlattı."

MHP’li Ersoy’dan Özgür Özel’in paylaşımına tepki! Ankara için sağanak uyarısı Borsa günü rekor seviyede tamamladı!
Sonraki Haber