Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı sonunda resmiyete kavuştu!

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, 8 yıllık birlikteliğin ardından dün Fransa'da nikah masasına oturdu. Marsilya'daki Türk Konsolosluğu'nda kıyılan nikahta Ilıcalı'nın şahidi yakın arkadaşı Esat Yontunç, Subaşı'nınki ise ablası Kübra Subaşı oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan Şeyma Subaşı, nikaha hazırlık sürecini Instagram'da dakikası dakikasına takipçileri ile paylaştı.

İLK KARŞILAŞMA “VAR MISIN YOK MUSUN” YARIŞMASINDA OLDU! Şeyma Subaşı’nı ilk defa 2009 yılında Var Mısın Yok Musun adlı yarışmada gördük. 20 yaşındaki genç kız yarışmadan 69 bin TL kazanarak ayrılmıştı. İkilinin aşkının bu programdan sonra başladığı biliniyor. Yok Böyle Dans yarışmasının kostümlerini tasarlaması için birine ihtiyaç duyulunca, o dönem moda tasarımı okuyan kardeşi, Şeyma’yı bu görev için önerdi. 1990 doğumlu Şeyma Subaşı, bu yarışmadan önce Deniz Akkaya’nın sunduğu ‘Deniz Akkaya ile Top Model’ yarışmasına katılmıştı.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları