Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün beşinci yarışmacısını açıkladı!

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'te yarışacak isimleri birer birer açıklamaya devam ediyor. Ilıcalı, son olarak beşinci yarışmacıyı da duyurdu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun ardından Sercan Yıldırım da Survivor All Star 2024'te ter dökecek isimler arasında yer aldı.

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 için Survivor'da iz bırakan eski şampiyonlar ve finalistlerin yer aldığı iddialı bir kadro kurdu.

ACUN ILICALI 5. YARIŞMACIYI DUYURDU!

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 kadrosu için Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun ardından yeni bir isim daha açıkladı. Sercan Yıldırım'da Survivor All Star 2024'te yer alacak isimler arasına adını yazıdırdı.

Acun Ilıcalı'nın yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

''Katıldığı sene performansıyla hepimizin takdirini toplayan sevgili Sercan Yıldırım Survivor All Star 2024 kadrosunda olacak. Başarılar Sercan..''

İşte Acun Ilıcalı'nın yaptığı o paylaşım...

Mardin'de kayıp olarak aranan korucu başından vurulmuş halde bulundu Mossad yetkilisinden tarihi itiraf: Savaşı kaybettik! Beşiktaş - Hatayspor | İlk yarı sona erdi
Sonraki Haber