Acun Ilıcalı bir bombayı daha patlattı! Survivor 2023'ün kadrosuna Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın efsane ismi katıldı!

En geç iki ay sonra yayına gireceği tahmin edilen Survivor 2023, yeni yarışmacıları ile gündeme geldi. Acun Ilıcalı, kadroya katılan 3’üncü ismi de açıkladı. İşte detaylar…

2018 yılında Tv8 kanalını satın alarak kariyerinde önemli bir sıçrama gerçekleştiren ve o günden bu yana da “medya patronu” olarak anılan Acun Ilıcalı, Türk televizyonlarına dahil ettiği yarışma programları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Özellikle 2005 yılından bu yana yayınlanan Survivor yarışması ile adından söz ettiren Acun Ilıcalı, bir kez daha aynı yarışmanın yeni sezonu ile gündeme oturmayı başardı.

2022 sezonunda All Star konsepti ile izleyicilerinin karşısına çıkan ve sayısız tartışmaya şahitlik eden Survivor yarışması, sezonu yine büyük tartışmalar ışığında kapattı. Eski Survivor şampiyonu Adem Kılıçcı ile Nisa Bölükbaşı’nın finale kaldığı son bölümde, oy çoğunluğu ile yarışmanın yeni şampiyonu Bölükbaşı olarak açıklandı. 12 yıllık aranın ardından Survivor’dan bir kadın şampiyonun çıkması birçok Survivor izleyicisini mutlu ederken ciddi bir kesim de Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğunun bilerek ayarlandığını savundu.

Haziran ayında sonlanan 2022 sezonu ile halen konuşulmaya devam eden Survivor yarışması, son günlerde yeni sezonu ile gündemde yer almaya başladı. Bu sene 17’inci sezonu ile izleyicilerinin karşısına çıkacak olan efsanevi yarışma programında konseptin ne olacağı halen sır gibi saklanırken Acun Ilıcalı bombaları arka arkaya patlattı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlar ile yarışmanın kadrosuna dahil olan iki ünlü ismi açıklayan Ilıcalı, dün akşam 3’üncü ismi de açıkladı.

SURVIVOR 2023’ÜN ÜÇÜNCÜ YARIŞMASI BELLİ OLDU!

Ocak- şubat aylarında ekranlara geleceği tahmin edilen Survivor 2023 sezonu için geri sayım devam ederken Acun Ilıcalı’dan yeni bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ile bombayı patlatan Acun Ilıcalı, yarışmanın yeni sezonu için anlaşmaya vardıkları üçüncü ismin, Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın eski oyuncularından olan Murat Eken olduğunu duyurdu.

SURVIVOR 2023 KADROSUNDA KİMLER VAR?

Acun Ilıcalı daha önce yapmış olduğu açıklamalarda ünlü oyuncu Ümit Erdim ve Türkücü Berdan Mardini’nin de Survivor 2023’ün kadrosuna dahil olduklarını duyurmuştu.

Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı! Reha Muhtar ile velayet yüzünden kapıştı, 1 yıl 8 ay hapse mahkum oldu SGK'yı yeni bir hizmet modeline taşıyoruz
Sonraki Haber