Açıklamalarıyla tepki çeken İlhan Şeşen sessizliğini bozdu: 'Türkiye'de özgürlük var'

2019 yılında verdiği röportajdaki yaptığı 'Türkiye sağlık alanında geçmişe oranla çok iyi bir noktaya geldi. Hastanelerin durumuna bakarak bile bunu görebiliyoruz. Sadece sağlıkta değil, ulaşımda da öyle. Geçmişe göre çok büyük gelişme var. Sadece eleştirilmemeli, iyi şeyler de söylenmeli' açıklamasıyla tepki çeken usta müzisyen İlhan Şeşen sessizliğini bozdu.

2019 yılında Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a verdiği röportajda "Sadece eleştirilmemeli, iyi şeyler de söylenmeli" dediği için tepki çeken 73 yaşındaki usta müzisyen İlhan Şeşen, yeni açıklamalarda bulundu. Şeşen aradan geçen 2 yılın ardından yeniden Tuba Kalçık'a konuştu: "Ben politika ile ilgilenmiyorum, neye inanıyorsam onu dile getiririm. Bundan dolayı beni eleştirmeleri çok saçma. İyi olan şeyleri söylemeyecek miyiz! Gençliğimde hastanelerde az sıra beklemedim. Sağlık alanı düzeldi. Ulaşım da daha iyi. Türkiye'de özgürlük var mı?' diye sorsanız, 'Evet, var' derim. Birtakım yasalar var, bu yasalar çerçevesinde yaşıyorum ve kendimi özgür hissediyorum"

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar...