Açıklama geldi! Turabi Çamkıran yarışmadan ayrılmıştı! Turabi yoğun bakıma mı alındı?

Survivor All Star'da ecel terleri döken ve döktüren Turabi Çamkıran yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Sevilen ve yarışmanın en iddialı ismi olan Turabi yoğun bakımda mı?

Turabi Çamkıran, Survivor All Star'a damga vuran isimlerden. Yarışmanın en güçlü yarışmacılarından olan ve şampiyonluklarla adından söz ettiren Turabi'den kötü haber geldi.

Survivor sayesinde tanınan Turabi, kötü haberi sevenlerine sosyal medyadan duyurdu. Turabi, hastaneden bir paylaşım yaparak, yoğun bakıma alındığını söyledi.

YARIŞMAYA VEDA ETMEK ZORUNDA KALMIŞTI! 

Survivor'ın en iddialı yarışmacılarından Turabi Çamkıran, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle, Survivor All Star 2024 programına veda etti. Turabi hakkında çıkan "Survivor'a geri dönecek" iddialarını yalanladı.

HASTANE ODASINDAN PAYLAŞTI!

Turabi, hastane odasında çekilen bir fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Kırık çıkık için geldik, yoğun bakıma alındık." dedi. Fenomen yarışmacının paylaşımı takipçilerini endişelendirdi.

"BİR SURVİVOR'DAN ÇIKTIK ŞİMDİ DİĞERİNE"

Turabi paylaşımının devamında ise 'Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş. Bir Survivor'dan çıktık şimdi diğerine" notunu düştü.

İNCİNMİŞSİN DEDİLER

"Her zaman 'İnşallah Rabbim reality TV show'da ölmeyi nasip eder bana' diyordum. Az kalsın dileğim gerçekleşiyormuş. Bir Survivor'dan çıktık, şimdi diğerine. Bakalım bundan çıkabilecek miyiz? Doktor 'Survivor'da incinmişsin' dedi. İnşallah 2-3 haftaya düzeltecekler"

İstanbullular dikkat: O bölgelerde elektrik olmayacak! CZN Burak'tan Neşet Turan ile ilgili yorumlara tepki! Boykot işe yaradı! Starbucks'ın geliri ocak-mart döneminde azaldı
Sonraki Haber