Acı bekleyiş! Sulama kanalına giren çocuk kayboldu

Adana’da serinlemek için arkadaşlarıyla sulama kanalına giren bir çocuk akıntıya kapılarak kayboldu. Arkadaşları koşarak bölgede yakın olan polis merkezine gitti ve olayı bildirdi. Polislerin çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

This browser does not support the video element.

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi Bahar Caddesi üzerinde bulunan sulama kanalında acı bir olay meydana geldi.

İsmi ve yaşı henüz belirlenemeyen Suriye uyruklu bir çocuk arkadaşıyla serinlemek için sulama kanalına girdi. Çocuk kanal içerisinde bir süre yüzdükten sonra suda batıp çıkmaya başladı. Ardından çocuk kanalda akıntıya kapılarak kayboldu.

Kanala birlikte girdiği arkadaşı ise koşarak bölgede yakın olan polis merkezine giderek olayı bildirdi. Bunun üzerine bölgeye, itfaiye, sağlık ve dalgıç polisler sevk edildi. Polisler kanal içerisinde kaybolan çocuğu arama çalışmalarına devam ediyor.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim