Aç kalan ayı kente indi, çöp için köpeklere kafa tuttu

Ardahan'da aç kalan boz ayı çöpte yiyecek aradı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Boz ayının çöp konteynerini köpeklere kaptırmamak için büyük çaba sarf etmesi kameralara saniye saniye yansıdı.

This browser does not support the video element.

Ardahan'ın ilçesi Göle'de aç kalan ayılar, vatandaşların çöp konteynerlerine bıraktıkları yiyeceklerle karınlarını doyurmaya çalışıyor. Göle ormanları mevkiinde yine aç kalan bir ayı, gece yarısı yerleşim yerine indi.

Göle yeni TOKİ bölgesinde bulunan çöp konteynerinde yiyecek bulmaya çalışan ayıyı, bir vatandaş cep telefonu ile görüntüledi. Bölgede bulunan köpeklerin de gelmesiyle çöp konteynerini sahiplenen boz ayı, köpeklerin yaklaşmasına izin vermedi.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim