Abdullah Avcı'dan ikinci N'Koudou isteği!

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, Ahmet Nur Çebi yönetimine devre arasında istediği futbolcuların özelliklerinin yer aldığı listeyi verdi. Avcı'nın N'koudou tarzında bir oyuncuyu daha istediği belirtildi.

Süper Lig'de bunalımlı süreci atlatan Beşiktaş'ın teknik patronu Abdullah Avcı, devre arası transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı.

Avcı, Ahmet Nur Çebi yönetimiyle yaptığı görüşmelerde olası takviyelere değinen Avcı, forvetin yanı sıra her iki kanadı oynayabilen ve adam geçebilen bir çizgi oyuncusuna ihtiyaç duyduklarının altını çizdi.

İKİNCİ N'KOUDOU İSTEĞİ

Devre arası transferde önceliğin elbette golcü olduğunu aktaran ancak mevcut kadroda yer açılması durumunda Kevin N’Koudou tipinde kaliteli bir kanat oyuncusunun takımın seviyesini daha da artıracağını düşünen Abdullah Avcı’nın, rakiplerin kapalı savunma uygulaması nedeniyle böyle bir oyuncunun alınması gerektiğini söylediği vurgulandı.

BOSNALI OYUNCU HENÜZ HAZIR DEĞİL

Ajdin Hasic’in hem 10 numara hem de kanat oynayabildiğini söyleyen Abdullah Avcı, Bosnalı genç yıldız adayının henüz takım oyunu oynama seviyesine gelmediğini dile getirdi. Tecrübeli hocanın, Hasic’in önümüzdeki sezon hazır hale gelebileceğini de ifade ettiği kaydedildi.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber