Abdülkerim Bardakcı'nın pabucu dama atıldı! Galatasaray Davinson - Nelsson ikilisiyle her maçı kazanıyor: İlginç istatistik...

Galatasaray, Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederken, bu sezon ligde 15. kez kalesini gole kapatmayı başardı. Abdülkerim Bardakcı'nın yokluğunda sarı kırmızılı takımın savunmasında görev alan Davinson Sanchez - Victor Nelsson ikilisi 8 maçta 8 galibiyet yaşadı.

Bu sezon savunmasıyla dikkat çeken lider Galatasaray'da, stoperler de sergilediği performansla göz dolduruyor. Sezona Abdülkerim- Sanchez ikilisiyle giren sarı-kırmızılılarda daha sonra Nelsson form tuttu.

Abdülkerim'in de sakatlanmasıyla formayı alan Danimarkalı oyuncu, Sanchez'le uyumuyla beğeni topladı. Süper Lig'de 8 maçta birlikte 11'de sahaya çıkan Nelsson ile Sanchez yenilgi yüzü görmedi.

11. haftada Kasımpaşa karşısında ilk kez sahada olan ikiliyle; istanbulspor, Gaziantep, Samsunspor, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor ve Beşiktaş maçları kazanıldı.

Bu karşılaşmalarda sadece 4 gole izin veren G.Saray, ayrıca son 5 maçında ise kalesinde 1 gol gördü. Okan Buruk'un en güvendiği oyuncuların başında gelen Nelsson ile Sanchez, Süper Lig'de 2'şer kez de ağları sarsarak hücuma katkı verdi.

Abdülkerim'in hafif sakatlığının bulunduğu sarı-kırmızılılarda, Okan Buruk bu ikiliyi son haftalarda da bozmayı düşünmüyor.

Kamuya memur alımı durduruldu iddialarına Cevdet Yılmaz'dan yanıt ''19 Mayıs milletimizin bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür'' Galatasaray'da parti Fenerbahçe derbisinden sonra
Sonraki Haber