Abdülkerim Bardakcı için Galatasaray'a 'şaka gibi' teklif

Sezon başında Konyaspor'dan transfer edilen Abdülkerim Bardakcı, sarı-kırmızılı formayla oldukça başarılı bir sezon geçiriyor. Galatasaray'ın 28 yaşındaki stoperi için Avrupa kulüpleri de devreye girmiş durumda. Fakat Galatasaray'a önerilmesi gündemde olan bonservis ücretleri yönetimi pek memnun edecek cinsten değil.

Galatasaray'ın bu sezon Okan Buruk yönetiminde gösterdiği performansta önemli bir yere sahip olan savunma oyuncusu Abdulkerim Bardakcı için oldukça ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı.

İTALYA'DAN TALİP VAR

İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'nın Abdülkerim Bardakcı'yı transfer etmek istediği iddia edildi.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Konyaspor'dan 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Bardakcı'nın 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Ayrıca bu sözleşmede 1 yıl da opsiyon mevcut.

ŞAKA GİBİ TEKLİF

İtalyan basını, Atalanta'nın Abdülkerim Bardakcı için Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandığını yazdı. Sky Italia'nın haberine göre; Atalanta'nın Abdülkerim Bardakcı için Galatasaray'a 4 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor. Ayrıca İtalyan ekibi bir sonraki satıştan da yüzde 10 pay vermeyi kabul edecek.

Galatasaray yönetimine resmi bir teklif ulaşmadı ancak 4 milyon euro gibi düşük bir bonservis ile Abdülkerim'in satışına izin verilmeyeceği belirtiliyor.

Tavuğa ihracat yasağı geliyor Şevket Çoruh'un ardından Oya Okar da Arka Sokaklar'a geri döndü Bursa'da şoke eden olay: Ayıyı parçalayıp çöpe attılar...
Sonraki Haber