ABD'de neredeyse iç savaş tetiklendi! Şehirler yakılıp yıkıldı, polis araçları ateşe verildi

Son dakika... ABD'de Minneapolis eyaletinde polis şiddetine maruz kalarak hayatını kaybeden George Floyd'un 10 dakikalık bir video kaydının sosyal medyada yayılmasıyla birlikte neredeyse iç savaş tetiklendi. Yüz binlerce insan sokaklarda polisle çatıştı, şehirler yakılıp yıkıldı, polis araçları ateşe verildi. Beyaz Saray'a yürümek isteyenleri gizli servis durdurdu. Ülkede koronavirüs (Kovid-19) salgını tamamen unutuldu.

Minneapolis’te akşam 20.00’dan sonra sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine rağmen gösteriler sürdü. Yağma ve şiddet olaylarının yaşandığı kentte polis biber gazı kullandı. Atlanta kentinde de gerilim tırmanıyor. Protestocular şehir merkezinde bir polis aracını ateşe verdi, bir restoranı da yakıp yıktı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"