ABD'de cinayete azmettirme suçundan 2 Türk tutuklandı: Kiralık katil tuttukları iddia ediliyor

ABD'de işlenen bir cinayet sonrası iki Türk tutuklandı. Tutuklanan Serhat Gümüşçü ve Berk Eratay'ın, kiralık katil tutarak Gregory Davis adlı bir kişinin ölümüne azmettirdiği iddia ediliyor. Haklarında yöneltilen suçlamalar sonrası tutuklanan iki Türk'ün mahkemeye çıkmaları bekleniyor.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde meydana gelen bir cinayet sonrası iki Türk tutuklandı. Gregory Davis adlı bir kişinin öldürüldüğü cinayet sonrası Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles kentinde yaşayan Serhat Gümüşçü ve Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde yaşayan Berk Eratay tutuklandı.

Uluslararası ticaret yapan iki Türk'ün cinayeti azmettirdikleri gerekçesiyle salı günü tutuklandıkları ifade edildi. Gümüşçü ve Eratay'ın, Davis'i öldürmesi için kiralık katil tuttukları iddia ediliyor. Yaşadıkları kentlerde tutuklanan iki şüphelinin bugün mahkemeye çıkması bekleniyor.

CİNAYET NEDEN VE NASIL İŞLENDİ?

Mahkeme kayıtlarına göre, Gregory Davis'in cansız bedeni, 7 Ocak 2018'de Fort Garland'daki evinden kilometrelerce uzakta bulundu. Davis'in, evinden kaçırılarak öldürüldüğü öğrenildi. Yapılan soruşturmada Jerry Banks, Davis'i kaçırdığı iddasıyla tutuklandı. Öte yandan derinleşen soruşturmada Lee Ethridge adındaki bir başka şüpheli ise kaçırmak için komplo kurmak suçlamasıyla tutuklandı. Ethridge'in Banks ile kaçırma ve cinayet öncesi iletişim halinde oldukları iddia edildi. 2018'deki cinayetle ilgili tutuklanan 2 Türk'ün suçlu bulunması durumunda müebbet hapisle karşı karşıya olması bekleniyor.

DEM Parti skandallarına bir yenisini daha ekledi! Baba ile oğlunun kavgasında kan aktı! Serdar Ortaç 700 bin TL'lik nafakadan kurtuluyor! Chloe evleniyor
Sonraki Haber