ABD'de 18 yaşındaki öğrenci 'TikTok trendi' uğruna engelli öğretmenini hastanelik etti

ABD'nin Louisiana eyaletinde bir okulda gerçekleşen olay kan dondurdu. Video paylaşım platformu TikTok'ta trend olan 'öğretmenini tokatla' akımına katılmak isteyen 18 yaşındaki bir öğrenci, 64 yaşındaki engelli öğretmenini döverek hastanelik etti.

This browser does not support the video element.

Louisiana'da gerçekleşen feci olayda, 18 yaşındaki Larianna Jackson isimli öğrenci, TikTokta son dönemde trend olan akım için 64 yaşındaki engelli İngilizce öğretmenine saldırdı.

ÖĞRENCİ CEZAEVİNE, ÖĞRETMEN İSE HASTANEYE GÖNDERİLDİ

Arkadaşları sınıftan çıktıktan sonra Jackson öğretmeninin yanına gitti. Arkadaşları uzaktan Jackson'ı çekerken, saldırgan aniden öğretmenine defalarca yumruk atmaya başladı. Yaşlı kadın aldığı darbelerin ardından tedavi için hastaneye kaldırıldı. Polis tarafından gözaltına alınan Jackson tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!