ABD ve Rusya devrede! Arap Aşiretlere bomba PKK/YPG’ye kollama!

Suriye’nin kuzeyinde Arap aşiretler ile bölücü terör örgütü PKK/YPG arasındaki çatışmalar yayılarak sürüyor. Terör örgütünün ağır kayıplar vermesi üzerine Amerikalıların Arap Aşiretler ile arabuluculuk yaptığı öğrenildi.Diğer taraftan Rusya, PKK/PYD ile mücadele eden Arap Aşiretlerin mevzilerini bombalıyor. Bombalamada çok sayıda sivilin öldüğü ifade ediliyor.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Suriye’de bölücü terör örgütünün ele geçirdiği yerlerde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

20 ARAP AŞİRETİ PKK/YPG’YA OPERASYONLARI GENİŞLETTİ!

Arap aşiretlerinin Deyrizor’da PKK/YPG terör örgütüne karşı başlattıkları baskınları sürüyor.Arap aşiret güçleri, Deyrizor kırsalındaki Ziban kasabası - El Omar petrol kuyusu yolunu terör örgütü PKK/YPG’den  ele geçirdi.


SÖZDE KOMUTAN MUSTAFA KOBANİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ!

Arap Aşiretleri’nin terör örgütü PKK/YPG'nin liderlerinden Mustafa Kobani,Deyrizor'un batı kırsalındaki Ebu Haşab kasabası yakınlarında kimliği belirsiz kişiler tarafından etkisiz hale getirildiği öğrenildi.Kobani’nin suikaste uğramasının bölücü örgütte büyük moral bozukluğu yarattığı ifade edildi.Öte yandan bölücü örgüte ait bir zırhlı aracın imha edildiği,11 PKK/PYD’li teröristin ise etkisiz hale getirildiği bildirildi.Yine çatışmalar sırasın da,Arap Aşiretlerinin çağrısına uyarak  30'dan fazla teröristin  firar ettiği ve çok sayıda köy ile kasabanın  aşiret güçlerinin eline geçtiği belirtildi.


ARAP AŞİRETLERE BOMBA TERÖRİSTLERE İSE MÜHİMMAT!


Öte yandan Suriye’nin kuzeyinde Arap aşiretler ile bölücü terör örgütü PKK/YPG arasında ki çatışmalar yayılarak sürüyor.Terör örgütünün ağır kayıplar vermesi üzerine,bölgede bulunan Amerikalıların,Arap Aşiretler ile arabuluculuk yaptığı öğrenildi.Teyid edilemeyen iddialara göre,Amerikalılar uçaklar ile PKK/YPG’ye mühimmat atıyor.

Rusya'nın Suriye'de Münbiç kırsalındaki El Muhsinli köyüne düzenlediği hava saldırısında 6 çocuk öldü, 1 kadın ve 1 erkeğin yaralandığı belirlendi.

Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazete'de yayımlandı Dışişleri Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de Moldova’da AB’ye katılım referandumu yapılacak
Sonraki Haber