ABD Trump'ın gidişini kutluyor...

Başta New York olmak üzere Demokratların kazandığı kentlerde, Joe Biden'ın başkan seçilmesi ve Trump'ın gidişi kutlanıyor. New York'ta Bohemians Rapsody ile başlayan kutlamalar sokaklara taşmış durumda. ABD'nin diğer kentlerinde de durum farksız. Biden taraftarları cadde ve sokaklarda konvoy oluşturup dans ediyor. İşte New York'tan ABD'ye yayılan kutlamalardan bazı manzaralar...

This browser does not support the video element.

Tarihi seçimin resmi olmayan sonuçlarına göre Demokratların adayı Joe Biden'ın 46. Başkan olmasının kesinleşmesi üzerine ABD'de coşkulu kutlamalar başladı. 

New York'un gökdelenlerinden yayılan Bohemians Rapsody ile başlayan kutlamalar sokaklarda devam ediyor.

Tarihi seçimin sonuçları başkent Washington'dan New York'a, sonucu belirleyen Philadelphia'dan Lansing'e ülkenin dört bir yanında anında yankı buldu.

Sonuçlar Biden'ın İrlanda'da yaşayan kuzenlerinin yanı sıra Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in annesinin memleketi olan Hindistan'da da kutlandı.

Ajanslar kutlamalara ilişkin çarpıcı görüntüler servis etti. 

Seçim şapkasını takıp golf oynamaya gitti Biden'a ilk kutlama Kamala Harris'ten ABD bu görüntüleri konuşuyor! Trump'ın işi duaya kaldı 'Melania çantalarını topluyor!' Trump'ın yapacaklarını 1 ay önceden anlattı