ABD medyası yazdı: İran drone ve füze saldırısına başlayabilir!

İsrail-İran gerilimi artıyor. CENTCOM şefi Michael Erik Kurilla, bugün İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ve İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Genelkurmay Başkanı Korgeneral Herzi Halevi ile bir araya geldi. ABD medyası İran'ın saatler içinde drone ve füze ile İsrail'i vurabileceğini ifade etti.

Amerikan medyası, İran'ın İsrail'e yönelik misilleme saldırısının bu gece gerçekleşebileceğini yazdı. İran, Suriye'nin başkenti Şam'daki İran konsolosluk binasına yapılan saldırıdan İsrail'i sorumlu tutuyor. Saldırıda üst düzey Devrim Muhafızları mensupları ölmüştü. Gerilim tırmanırken CENTCOM şefi Michael Erik Kurilla, bugün İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ve İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Genelkurmay Başkanı Korgeneral Herzi Halevi ile bir araya geldi. CNN ise Tahran'ın bölgesel gerilimi tırmandırmaktan kaçınmak için İsrail'i vekilleri aracılığıyla hedef alabileceğini yazdı. 

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?