ABD heyeti sınırda! İdlib'e doğru yola çıktılar...

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Kelly Craft İdlib'de incelemelerde bulunmak üzere Hatay’a geldi. ABD'li iki isim, Cilvegözü Sınır Kapısından Suriye'ye geçti.

Ankara'dan Hatay’a gelerek Reyhanlı ilçesinde bulunan BM Lojistik Merkezini ziyaret eden ABD'li heyet, daha sonra Cilvegözü Sınır Kapısından Suriye'ye geçti.

İdlib’e gideceği öğrenilen heyetin daha sonra BM ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelmesi bekleniyor.

AKAR İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, geçen gece ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'i kabul etti.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Milli Savunma Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu ile ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey başkanlığında heyetlerarası görüşme gerçekleştirildi. Toplantıda başta İdlib olmak üzere ikili ve bölgesel savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu" denildi.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber