ABD Büyükelçisi'nden bir mesaj da Ayasofya Camisi'nin önünden!

Daha önce Afrika ve başka yerlerde kritik anlarda kritik görevlerde bulunmuş biri olan ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, İstanbul ziyaretinin ardından eşiyle birlikte Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi önünden teşekkür mesajı paylaştı. Flake'in İmamoğlu ile görüşmesi ve görüşmenin İngiliz Büyükelçisinin ardından yaşanması, Kılıçdaroğlu dahil bazı yerlere mesaj olarak algılanmıştı.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, İstanbul’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Büyükelçi Flake, ziyaretlerinin ardından Sultanahmet Camii ve Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’ni gezdi.

TEŞEKKÜR MESAJI PAYLAŞTI

Flake gezinin ardından eşi Cherly Flake ile birlikte Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin önünden bir video kayda alarak, İstanbul’a teşekkür etti. Flake çiftinin teşekkür mesajını konsolosluğun ABDİstanbul sayfasından paylaşıldı.

Flake'in İmamoğlu ile görüşmesi ve görüşmenin İngiliz Büyükelçisinin ardından yaşanması, Kılıçdaroğlu dahil bazı yerlere mesaj olarak algılanmıştı.

Gaziantep'te kazanan çıkmadı, puanlar paylaşıldı! Netanyahu: Gazze'ye saldırıları sonlandırma talebini kabul etmeyeceğiz Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!
Sonraki Haber