ABD bu olayı konuşuyor! Kanalizasyondan çırılçıplak çıkarıldı...

ABD'de ülkenin gündemine akılalmaz bir olay bomba gibi düştü. Üç hafta boyunca kayıp olarak aranan bir kadın Florida'daki 6 metrelik kanalizasyon kanalında çırılçıplak halde bulundu. Arkadaşının yaptığı açıklama ise olayı daha da ilginç bir boyuta taşıdı. Arkadaşı 43 yaşındaki kadının daha önce de başka bir kanalizasyonda gördüğünü, kendisini farkedince kanala tekrar girdiğini söyledi.

ABD günlerdir akıllara durgunluk veren kanalizasyon kadını konuşuyor. Üç hafta boyunca kayıp olan ve ardından Florida'daki bir kanalizasyon kanalından kurtarılan 43 yaşındaki kadın iddiaya göre haftasonu Teksas'taki başka bir kanalizasyon kanalında görüldü.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!