ABD basını Türkiye'nin başarısının sırrını yazdı

Türkiye'nin son birkaç yıldır Suriye, Libya ve Azerbaycan'da gösterdiği başarılı harekatlar dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Türkiye'nin SİHA'larla elde ettiği büyük atılım ABD'nin prestijli gazetelerinden Washington Post'un da merceğine takıldı. Gazete Türkiye'nin sınır dışındaki askeri faaliyetlerinin başarısının Türk yapımı SİHA'lardan kaynaklandığını savundu.

Türkiye'nin Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ve Barış Pınarı Harekatı'nda teröristlere ağır darbe vurmasında en önemli etkenlerden biriydi SİHA'lar.

Libya ve Dağlık Karabağ'daki çatışmalarda da her iki ülkeye destek olarak gönderilen Türk SİHA'larının sonucu etkileme noktasında büyük bir başarı elde etti.

İşte bu başarı dünya gündeminden düşmüyor.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları