A Milli Takım’dan büyük adım... Cebelitarık’ı 6-0’la geçen Ay-Yıldızlılar yolu yarıladı

2022 Dünya Kupası G Grubu maçında Türkiye, sahasında Cebelitarık'ı 6-0 mağlup etti. Bu sonuçla A Milli Takım, Letonya ile berabere kalan Norveç'le puanları eşitledi ve averajla 2. sıraya yerleşti. Play-off biletini almak için büyük avantaj yakalayan Ay-Yıldızlılar grubun son maçında Karadağ'la karşılaşacak. Norveç ise Hollanda deplasmanına gidecek.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda konuk ettiği Cebelitarık’ı Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu (2), Merih Demiral, Serdar Dursun ve Mert Müldür’ün golleriyle 6-0 mağlup ederken son maçlar öncesinde hem moral kazandı hem de Norveç’in Letonya karşısında puan kaybetmesiyle grupta 2. sıraya yükseldi.

AVERAJLA NORVEÇ'İ GERİDE BIRAKTIK

Bu sonuçla gruptaki puanını 18’e yükselten A Milli Takım, 4 olan averajını da 10’a çıkarmayı başardı ve averaj farkında Norveç’i 1 golle geride bırakmayı başardı. Salı günü Karadağ ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan milliler, Hollanda’nın Norveç’i ağırlayacağı son haftada kazanarak gruptan çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Avrasya Tüneli'ne zam geldi! Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tehditlerle camı yumrukladı... Oda ve borsa başkanlarına yeşil pasaport verilecek
Sonraki Haber