A Haber, Taliban ile röportaj yaparken kıyameti koparanlar Halk TV'ye ses çıkarmamıştı

Afganistan'da yönetimi ele geçiren Taliban'ın Sözcüsü Suhail Shaheen, A Haber canlı yayınına bağlanınca kıyamet koptu. Sosyal medyadaki tepkilere isyan eden A Haber Dış Haberler Koordinatörü Orhan Sali, Taliban temsilcisinin Halk TV'de de ekrana çıkmasını örnek göstererek, "Konu A Haber olunca mı dikkatinizi çekti?" dedi.

Afganistan'da yönetimi ele geçiren Taliban, Türk televizyonlarına ilk kez konuşmuş ve Taliban'ın Sözcüsü Suhail Shaheen, A Haber canlı yayınına bağlanarak, "Türkiye ile iyi ilişkiler kurmak istiyoruz" demişti.

Taliban sözcüsü Shaheen, A Haber yayınına çıkınca sosyal medyada yer yerinden oynadı. Oysaki yaklaşık bir ay önce aynı kişi Halk TV'de de ekrana çıkmış ve Mehmet Bal'ın sorularını yanıtlamıştı.

Sosyal medyadaki tepkilere isyan eden A Haber Dış Haberler Koordinatörü Orhan Sali, Halk TV başta olmak üzere Taliban temsilcisini yayına alan televizyonların ekran görüntülerini sıraladı ve "Konu A Haber olunca mı dikkatinizi çekti? Ya da CNN, ya da RT, belki Al Jazeera, yoksa BBC' mi?" dedi.

BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler... İstanbul'da yaşayanlar dikkat: Hafta sonu elektrik kesintisi olacak! Michy Batshuayi Fenerbahçe'ye imza atmak için EURO 2024'ü bekliyor
Sonraki Haber