9 yaşındaki Şiar'ın ölümüne 4 gözaltı

Sakarya'da 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın darp edildikten sonra yakılmasına ilişkin soruşturma titizlikle sürdürülüyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gelen itiraf sonrası harekete geçen emniyet, anne G.A. ile gözaltına alınan Hami K.’nin anne ve erkek kardeşi de olaydan bilgisi oldukları iddiasıyla gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Müge Anlı’nın programında, geçtiğimiz Nisan ayında annesi ve annesinin sevgilisiyle yaşadığı evde yanarak şüpheli bir şekilde ölen 9 yaşındaki Şiar Kılıç dosyası gündeme taşınmıştı.

Küçük çocuğun annesi G.A., canlı yayında Müge Anlı'nın ısrarlı sorularına dayanamayarak kan donduran bir itirafta bulundu. Anne G.A., “Sevgilim Hami K., oğlumu yangından önce öldüresiye dövdü, yerden kalkamadı. Öldü sandım. Hami K., 3 çocuğumu da demir çubuklarla taciz ediyordu” dedi.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! Havuz başında mayolu defile...