9 Temmuz 2020 Günlük burç yorumları

9 Temmuz 2020 Günlük burç yorumları! 9 Temmuz tarihine ait günlük burç yorumlarınızda aşk, para, aile ve sağlık konusunda neler yaşayacaksınız?

9 Temmuz 2020 Perşembe günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık 9 Temmuz günlük burç yorumları haberimizde.

9 Temmuz Perşembe burç yorumlarının aşk, para ve sağlık üzerine etkileri nasıl olacak? Günlük burç yorumları ile aşk, para, aile ve sağlık konusunda hayatınızda neler yaşanacak?

Koç: Planlarınızı önceden hazırlayın.. Sevdiğiniz kişiler tarafından hayal kırıklığına uğrayabilir. Ancak bu durumun sizi etkilemesine asla izin vermeyin.

Boğa: Aşk hayatınızda bazı değişiklikler yaşanacak.Mali durumunuzda bazı sıkıntılar olabilir. Ancak şanslı bir gününüzde olacağınızın bilincine varın. Kararsız kaldığınız anlarda mutlaka kalbinizin sesini dinleyin.

İkizler: Partneriniz ile biraz huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Yeni tanıştığınız günlerdeki gibi hala heyecanlısınız. Kendinizi daha duygusal hissetmeniz olası. Bu gibi durumlarda mutlaka eğlenceli arkadaşlarınızın yanından ayrılmayın.

Yengeç: Eşiniz ile sıcak bir konuşmanın ardından romantik dakikalar geçireceksiniz. Her gün yaptığınız rutin işlerden sıkılmaya başladınız ve hayatınızda değişiklik istiyorsunuz. Sağlıklı beslenmeye başlamak için harika bir gün.

Aslan: Aslanlar, maddi durumunuz giderek iyi bir hal almaya başlıyor. Günlük hayatınızda kendinizi daha dinç ve enerjik hissetmek istiyorsanız, işe yediklerinize dikkat ederek başlayın.

Başak: Ne kadar kararlı bir duruş sergilerseniz, karşınıza çıkan engellerin üstesinden gelmek o kadar kolay olur. Küçük şeylerin moralinizi bozmasına izin vermeyin. Sağlığınız giderek iyi bir hal almaya başlıyor.

Terazi: Çevrenizdeki insanlar, partneriniz ile aranızdaki ilişkiye hayran gözlerle bakıyor. Karşınıza çıkan en ufak olumsuzlukta bile kendinizi üzüyorsunuz. Fakat hiçbir sorun sizin sağlığınızdan daha önemli değil.

Akrep: Yeni tanıştığınız bir kişiyi daha yakından tanıma şansı yakalayacaksınız. Finansal olarak hiçbir sorun yaşamıyorsunuz ve işinizde azimli bir şekilde ilerliyorsunuz. Daha sağlıklı beslenmeye başlamanız için harika bir zaman.

Yay: Eşiniz ile birbirinize duyduğunuz aşk, ilk günkü heyecanıyla devam ediyor. Sağlığınız ile ilgili ufak sorunlarla karşılaşabilirsiniz, fakat endişelenmenizi gerektirecek bir durum değil. Ani duygu değişimlerine karşı kendinizi koruyun.

Kahramanmaraş'ta deprem oldu Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Dolar ve euroda yatay seyir devam ediyor!
Sonraki Haber