9 Temmuz 2020 Günlük burç yorumları

9 Temmuz 2020 Günlük burç yorumları! 9 Temmuz tarihine ait günlük burç yorumlarınızda aşk, para, aile ve sağlık konusunda neler yaşayacaksınız?

9 Temmuz 2020 Perşembe günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık 9 Temmuz günlük burç yorumları haberimizde.

9 Temmuz Perşembe burç yorumlarının aşk, para ve sağlık üzerine etkileri nasıl olacak? Günlük burç yorumları ile aşk, para, aile ve sağlık konusunda hayatınızda neler yaşanacak?

Koç: Planlarınızı önceden hazırlayın.. Sevdiğiniz kişiler tarafından hayal kırıklığına uğrayabilir. Ancak bu durumun sizi etkilemesine asla izin vermeyin.

Boğa: Aşk hayatınızda bazı değişiklikler yaşanacak.Mali durumunuzda bazı sıkıntılar olabilir. Ancak şanslı bir gününüzde olacağınızın bilincine varın. Kararsız kaldığınız anlarda mutlaka kalbinizin sesini dinleyin.

İkizler: Partneriniz ile biraz huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Yeni tanıştığınız günlerdeki gibi hala heyecanlısınız. Kendinizi daha duygusal hissetmeniz olası. Bu gibi durumlarda mutlaka eğlenceli arkadaşlarınızın yanından ayrılmayın.

Yengeç: Eşiniz ile sıcak bir konuşmanın ardından romantik dakikalar geçireceksiniz. Her gün yaptığınız rutin işlerden sıkılmaya başladınız ve hayatınızda değişiklik istiyorsunuz. Sağlıklı beslenmeye başlamak için harika bir gün.

Aslan: Aslanlar, maddi durumunuz giderek iyi bir hal almaya başlıyor. Günlük hayatınızda kendinizi daha dinç ve enerjik hissetmek istiyorsanız, işe yediklerinize dikkat ederek başlayın.

Başak: Ne kadar kararlı bir duruş sergilerseniz, karşınıza çıkan engellerin üstesinden gelmek o kadar kolay olur. Küçük şeylerin moralinizi bozmasına izin vermeyin. Sağlığınız giderek iyi bir hal almaya başlıyor.

Terazi: Çevrenizdeki insanlar, partneriniz ile aranızdaki ilişkiye hayran gözlerle bakıyor. Karşınıza çıkan en ufak olumsuzlukta bile kendinizi üzüyorsunuz. Fakat hiçbir sorun sizin sağlığınızdan daha önemli değil.

Akrep: Yeni tanıştığınız bir kişiyi daha yakından tanıma şansı yakalayacaksınız. Finansal olarak hiçbir sorun yaşamıyorsunuz ve işinizde azimli bir şekilde ilerliyorsunuz. Daha sağlıklı beslenmeye başlamanız için harika bir zaman.

Yay: Eşiniz ile birbirinize duyduğunuz aşk, ilk günkü heyecanıyla devam ediyor. Sağlığınız ile ilgili ufak sorunlarla karşılaşabilirsiniz, fakat endişelenmenizi gerektirecek bir durum değil. Ani duygu değişimlerine karşı kendinizi koruyun.

9 Temmuz 2020 Günlük burç yorumları ile ilgili etiketler burçlar burç yorumları Günlük Burç Yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.