9 günlük tatil bilançosu! 43 ilin ortak güzergahından 2 milyon araç geçti

Kurban Bayramı için verilen 9 günlük tatilde vatandaşlar akın akın yollara dökülmüştü. 9 günde 43 ilin geçiş güzergâhı Kırıkkale'den yaklaşık 2 milyon aracın geçiş yaptığı ortaya çıktı. Geçen yıllara göre trafik yoğunluğunda yüzde 40 artış görüldü.

This browser does not support the video element.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ve tatil bölgelerinde geçiren vatandaşlar, "kilit kavşak"ta trafik yoğunluğu oluşturdu. En fazla araç geçişi bayramın 4’üncü gününde yaşandı.

Bayram tatili süresince yaklaşık 2 milyon araç geçiş yaptı. Geçen yıllara göre bu bayram yüzde 40 oranında trafik yoğunluğu artışı oldu. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 76 ekip ve 250 personel, 9 günlük bayram tatili süresince gece gündüz görev yaptı. Helikopter ve "drone" ile de havadan denetimler gerçekleştirildi.

Kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulandı. Yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların meydana geldiği Kırıkkale'de ölümlü kaza yaşanmadı.

"Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası!